header-image

Παρακολουθήστε live :

12:00 – 12:45:  Αμφιθέατρο Μουσείου «Τσιτσάνης»: Η διαδρομή μίας «Έξυπνης Πόλης» στην Ελλάδα. Πως ξεκίνησε, πως οργανώθηκε, ποιες ήταν οι αντιξοότητες, τα θεσμικά προβλήματα, οι «αντιστάσεις» στην καινοτομία. Πως κερδήθηκε η αναγνώριση, ποιες είναι οι προοπτικές και τα επόμενα βήματα.

12:45 – 14:30:  Ανοιχτή Συζήτηση 2ης Ημέρας: Οι δομικές, υπηρεσιακές και λειτουργικές μεταβολές στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μέσα από το πρίσμα των Ψηφιακών Τεχνολογιών. Εμπειρίες Δήμων και Περιφερειών. 

(Συμμετέχουν Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, κυβερνητικοί και θεσμικοί παράγοντες, 

καθώς και στελέχη εταιρειών)

14:30 – 15:00: Κλείσιμο εργασιών Συνεδρίου 

PLATINUM SPONSORS: COSMOTE, INTRACOM TELECOM    GOLD SPONSORS: CHECK POINT SOFTWARE TECHNOLOGIES, IANIC, MICROSOFT, ONLINE DATA, OTS, PAPAKOSMAS DATATECHNIKA, VODAFONE BUSINESS, WINGS ICT SOLUTIONS    INDUSTRY PARTNER: KOSMOCAR    ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩN, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΕΚΔΔΑ), ΈΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.Π.Ε), ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ)   ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΕΚΤ, ΕΕΛΛΑΚ, ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΕΕΚΤ   MEDIA SPONSORS: ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ICTPLUS.GR και ICT WEEKLY    Για την χορήγηση της Βεβαίωσης απαραίτητη η παρακολούθηση του 80% του συνέδριου για κάθε ημέρα   Για την καταγραφή του 80% της ψηφιακής παρακολούθησης είναι απαραίτητο να έχετε κάνει σύνδεση με την πλατφόρμα    H διαδικασία αποστολής των Βεβαιώσεων για την ψηφιακή παρακολούθηση θα ξεκινήσει σταδιακά από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες. Θα την λάβετε αυτόματα στο email που έχετε δηλώσει με την εγγραφή σας.   Τηλέφωνο Help Desk κατά την διάρκεια των Συνεδρίων 2102206402   COFFEE ISLAND: ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 20 % ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ “scdc2022”. ΟΙ BARISTI ΤΩΝ COFFEE ISLAND ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ONLINE
Loading…

 

Q&A – Σχόλια 

Comments 41

 1. Η διάσταση του προβλήματος είναι πολύ διαφορετικά από την πραγματικότητα. Λείπουν βασικές υποδομές από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
  Για παράδειγμα στη Νέα Σμύρνη (Αθήνα) (μια περιοχή 100.000 κατοίκων) δεν υπάρχει φαρμακείο το βράδυ.
  Για να πάει κάποιος από τη Νέα Σμύρνη στον Άγιο Δημήτριο, ειδικά το βράδυ πρέπει να κάνεις μία ώρα (τα δεδομένα πλοήγησης μέσω GPS, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχουν αλλάξει όλες οι μονοδρομήσεις, και όλα είναι απαγορευτικά) συνεπώς, επιλέγεις μόνο τις πινακίδες.
  Δηλαδή, τι ψηφιακή τεχνολογία θα εφαρμόσεις στην περιοχή. Θα χρησιμοποιήσεις δικό σου drone;

 2. Πρέπει να αναδεικνύονται αυτές οι καλές πρακτικές και μάλιστα να “αντιγράφονται” και από άλλους Δήμους και Περιφέρειες. Δυστυχώς όμως η έλλειψη προσωπικού αποτελεί σημαντικό τροχοπέδη. Θα πρέπει να γίνει παρέμβαση στο Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού

 3. Ενδιαφέρουσα και η 2η ημέρα του 7ου Συνεδρίου. Εύχομαι να υλοποιηθούν όλα τα έργα που προγραμματίζονται για το μέλλον, αλλά να είναι και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Δήμους που βρίσκονται κάποια βήματα πιο πίσω.
  Καλή συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση